Wynik 27. Finału

(stan na 21 stycznia)

Wynik naszego sztabu

783 578 zł

W tym nasze aukcje internetowe
ok. 103 500 zł

Zobacz wynik live

Aukcje Sztabu

Oświadczenie dotyczące działalności Sztabu WOŚP przy Gazecie Krakowskiej

Drodzy sympatycy Sztabu WOŚP przy Gazecie Krakowskiej!

27. Finał WOŚP w sztabie przy Gazecie Krakowskiej będzie zdecydowanie inny niż w poprzednich latach. Splot pewnych wydarzeń wymusił na nas pewne zmiany logistyczne.

1. Z uwagi na przeprowadzkę Gazety Krakowskiej, która przypada na właśnie na okres grudzień/styczeń, jej dotychczasowa siedziba nie będzie dostępna dla Wolontariuszy. Zapisy będą się odbywać w Pawilonie Wyspiańskiego przy Placu Wszystkich Świętych. Dokładne informacje o zapisach będą się pojawiać na bieżąco na naszej stronie oraz na naszym fanpage'u. Gazeta Krakowska wciąż pozostaje "domem" dla naszego sztabu.

2. W weekend finałowy Sztab przenosi się do siedziby Muzeum Narodowego w dawnym Hotelu Cracovia (ul. Focha 1). Dlaczego nie będzie nas tradycyjnie w Sukiennicach? W czasie Finału będzie przeprowadzony tam remont, który uniemożliwi nam sprawne działanie w tym miejscu. Muzeum Narodowe w Krakowie oczywiście w dalszym ciągu pozostaje naszym partnerem.

3. Oczywiście impreza na Rynku Głównym się odbędzie. Jesteśmy na etapie dopracowywania szczegółów. Więcej informacji wkrótce ;)

4. Z uwagi na powyższe nasz Sztab w tym roku ograniczy znacznie działalność związaną z aukcjami i przyjmowaniem przedmiotów na licytacje. Szczegóły zmian znajdą się na stronie www.orkiestra.gk.pl/aukcje.

Nadchodzący Finał będzie dla naszego Sztabu wielkim wyzwaniem. Wierzymy, że dzięki Waszemu wsparciu i działaniu ponownie zagramy głośno i z wielkim sercem.
Niemniej, w tym miejscu prosimy Was o wielkie pokłady wyrozumiałości i cierpliwości w związku z powyższymi zmianami. Dzięki Wam damy radę! W końcu "Pomaganie jest dziecinnie proste!"
Gramy do końca świata i jeden dzień dłużej!

Współorganizatorzy

Sztab przy Gazecie Krakowskiej